Administrar

CORRUPCIÓ POLÍTIQUE

asegelat | 16 Desembre, 2009 08:56

Davant la quantitat de casos de corrupció que ens atropellen quasi a diari, és hora de que els ciutadans fem pinya i així aidar en la mesura que ens deixin, a posar fre a tant despropòsit. Vull ressaltar la importància de la manifestació del passat dissabte, actes com aquest els haurem d’anar repetint. En la meva opinió, seria molt fàcil prevenir-la: En el primer moment que qualsevol polític, presentat en qualsevol de les eleccions i hagi sortit elegit, hauria de PRESENTAR LA SEVA DECLARACIÓ D’HISSENDA (IRPF I PATRIMONI) i també les dels seus familiars, any rera any. S’obriria una “carpeta” a l’ordinador on si inclourien totes aquestes declaracions. No parlo de fer-las públiques, solament controlar-les per una comissió independent(pot ser per inspectors d’hisenda), que tanmateix ja les podem veure en l’actualitat i en acabar la legislatura, PASSAR COMPTES. Així de fàcil, sabent els ingressos i l’estat patrimonial de cadascú al principi i el possible augment al cap de la legislatura, seria més fàcil esbrinar-ho. Si, ja sé que hi ha la part dels doblers “negres”, però com a mínim no s’engreixarien el patrimoni inadequadament. Penseu que els mateixos polítics, s’aplicarien aquesta possible llei?
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS